Har du läst? Hur du sparar pengar när du köper böcker online

Att läsa böcker är så otroligt viktigt, det berikar själen och får oss att växa som människor. En del läser för att fly verkligheten, andra för att lära sig något om den.

Oavsett om du läser Anna Jansson eller Fredrik Backlund, om du föredrar deckare, romantik, spänning eller självbiografier, så önskar du säkert att du kunde spara pengar på dina bokköp.

Kunskap berikar men gör dig inte rik

Litteraturälskare tänker kanske tanken att ju fler böcker de köper, desto rikare blir de. Det stämmer kanske vad gäller kunskap, men det hjälper sällan när bankkontot visar rött och plånboken gapar tom.

Det är därför fundamentalt för alla bokslukare att förlita sig på bokrea, rabattkoder, kuponger och specialerbjudanden för att fortsätta läsa böcker.

Följ dessa 3 superenkla tips om du vill hitta billiga böcker:

1. Shoppa runt

Bokhandelns tid är över och det finns nu hundratals ställen som säljer böcker. Det går alltid att hitta en bokresa någonstans på nätet. Surfa runt online för de bästa erbjudanden och rabatterna.

CDON.com har till exempel en hel sektion med rabattkoder att ta del av på sin sida och med hjälp av en CDON-rabattkod kan du med fröjd läsa både böcker och kreditkortsräkningar.

2. Använd rabattkoder

Det finns en enkel regel att följa om du vill spara pengar när du handlar på nätet – fyll aldrig i betalningsmetod utan att först söka efter rabattkuponger som fungerar.

Så många ställen som CDON och andra bokförsäljare har alltid något slags erbjudande att ta del av!

3. Köp en läsplatta

Att trycka böcker och distribuera med lastbilar kostar mycket pengar för företagen – om du köper en läsplatta elimineras den kostnaden och du kan läsa böcker superbilligt!

Läsplattor finns att köpa på CDON och med hjälp av en CDON-rabattkod kan du få tag i en läsplatta för en spottstyver.

Du sparar pengar på böckerna och frakten är helt gratis!

 

Aktuella erbjudanden

CDON har regelbundet flera kampanjer och rabattkoder tillgängliga för sina kunder. Du kan till exempel spara pengar på engelsk litteratur, storpocket, pysselböcker och den nya Fifty Shades of Grey-boken.

Inte nog med att de har bokrea just nu, med upp till 84% rabatt på bästsäljande titlar, som Nordiska myter: Från Yggdradsil till Ragnarök, de har dessutom ett studenterbjudande för fri frakt på kurslitteratur.

Så kom ihåg att leta efter CDON-rabattkod om du vill köpa en billig smartphone från dem.