Baka borde ingå i en rehabilitering

Det finns så mycket man kan göra själv för att njuta så mycket som möjligt av livet.

Tex köp en hängmatta och bara häng i den tillsammans med goda chokladmuffins och en bra bok. Samt ha även på meditationsmusik så att du verkligen kan koppla av. Så fort du märker att du börjar bli lite sömnig så  släng bara ned boken på gräsmattan och sov.

Har du husdjur hemma så låt dem också få hänga med dig i hängmattan så att ni verkligen får en bra stund tillsammans. För ju längre tid du spenderar med dina husdjur desto närmare kommer de dig och blir mer tama så klart. En hängmatta kan du också använda året runt då det handlar inte om kyla utan hur du är klädd för att det ska bli så bra som möjligt. Du kan även låna ut hängmattan till dina vänner men vore jag du skulle jag verkligen inte låna ut den.

Vissa saker lånar man bara inte ut för att man ska använda den själv. När man lånar ut saker så känner man sig som en halv människa och det är inte bra att känna så. Därför låna inte ut saker om du inte är i behov av att låna ut. bjud heller inte hem folk som tror att de kan ta vad som helst i från dig utan respekt. Dessa människor vet inte vad respekt är och ska finnas i ditt liv på dina egna villkor och inte på sina egna villkor. Det är fel att ta sina vänner för givet och snoka i deras skåp för att hitta vad de vill ta med sig hem.

Det finns även de som har respekt för en när de hälsa på. Det innebär inte att de ska få ta med sig din hängmatta hem för att de är snälla. Är de snälla så köper de en egen hängmatta och hänger i sin trädgård. Har de ingen trädgård får de hänga den i hallen eller i balkongen för det fungerar också. Oavsett var du hänger den så ska du inte ge bort den eller låna ut. Jag gav bort ett par badskor till en bekant och detta ångrar jag nu. Det är en person som ändå inte säger nej till något utan tar emot allt vare sig hon behöver produkterna eller inte. Därför ta dessa goda råd från mig och ge inte bort allt du har bara för att du tror att folk behöver det bättre än dig.

Det här inlägget postades i Allmänt om vård. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *