Aqua Detox andra behandling

Jag fortsätter mina Aqua Detox behandlingar

En annorlunda sak jag har märkt nu när jag har gjort Detox behandlingen för andra gången är att jag har fått massor av finnar i ansiktet. För huden reagerar också häftigt på denna behandling.

Maria Dagerberg spelade in mig medans jag satt med mina fötter i baljan för detox behandlingen. Har ni tänkt på att när människor ska skriva en CV så berättar de sina goda sidor för att få jobbet. Jag har fått i uppdrag av ett företag att berätta mina dåliga sidor och detta kommer sedan att användas i ett kommersiellt tillfälle. Jag har verkligen berättat om hur lite tålamod jag har. Bara av att jag sitter med fötterna i denna balja så höll jag på att få spel eftersom jag inte kan göra en sak i taget. Jag lider av ad/hd och måste göra två saker samtidigt minst.

Jag kan inte bara gå på bio och sitta still i flera timmar och se på film. Därför går jag ytterst sällan på bio. Det måste hända någonting hela tiden så att jag konstant får utlopp för min aktiva hjärna.

Jag älskar när kroppen förändras för något man gör tex detox behandling. Jag vill så gärna få resultat med all och bara längtar efter att bli helad med alternativa behandlingar.

Du kan nå Maria Dagerberg på denna sida som även handlar om Bemer behandling.

Det här inlägget postades i Behandlingar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *