Ganska bra Peelingsockor Baby Foot

Nu har jag provat originalet av peelingsockor Baby Foot som var bra men ej perfekt behandling.

Ursprungligen kommer Peelingsockor Baby Foot från Japan där den är landets mest sålda fotvårdsprodukt.
Man har på sockorna i 60 min för att låta fruktsyrorna verka, det döda översta hudlagret kommer falla av inom 1-2 veckor och göra dina fötter mjuka och lena utan förhårdnader. Även bra om du har kalla fötter. Jag kan säga att mina fötter blev otroligt varma medans jag hade dem på fötterna. Jag låter mina fötter vara kvar i mer än 1 timme då mina fötter är väldigt slitna efter spring mellan alla pressmöten och vara på stående fot hela tiden.
Jag tror att det är bättre med riktig medicinsk fotvård än att förlita sig på att sådana saker ska hjälpa. Vänd dig till din vårdcentral och visa upp dina fötter. Är du dessutom diabetiker så har du rätt att få all hjälp som finns för dina fötter. Då lär du verkligen få fötter att trivas i och som kommer tåla att du står på dem mer.
Finns även hos ICA och Lifebutikerna.
Det här inlägget postades i Behandlingar. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *